Skip to content Skip to footer

Konoba Nevera – Bast

Šetajući rivom u Baškoj Vodi sigurno ste primijetili veliku reklamnu tablu od konobe Nevera koja se nalazi u Bastu. I ne bi to bilo ništa neobično jer na svakom koraku baškovoške rive stoji neka je reklama za restorane, izlete i slično. No ova se reklama razlikuje po tome što konoba Nevera za goste nudi organizirani prijevoz do konobe i natrag u Bašku Vodu. Sve što trebate je nazvati broj telefona i dogovoriti vrijeme dolaska a oni šalju po vas svoj kombi prijevoz –  i sve to gratis.
Odlična motivacija i prilika za izlet, zar ne?!

Konoba nudi tradicionalna jela poput; teletina ispod peke, hobotnice ispod peke, dalmatinske pašticade, ostale mesne i riblje specijalitete i to po povoljnim cijenama.

Iskoristite ovu mogućnost za posjet Bastu, lokalnoj konobi i odličnoj domaćoj tradicionalnoj hrani uz lijepi panoramski pogled na mjesta rivijere. Preporučite svojima gostima i prijateljima ovu konobu koja će im ujedno biti jedan ‘gastronomski izlet u Bast, posjet povijesti, tradicionalnom načinu života i domaćoj atmosferi. Pored konobe nalazi se i bućalište pa tako konoba tijekom ljetnih mjeseci organizira brojne turnire buća – traadicionalni sport, poznat još pod nazivom balote.

Igrajte na balote i uživajte u spizi tradicionalne domaće konobe.

KONTAKT:

Tel.: +385 (0)21 320 832
Mob.: +385 (0)99 2002 999
Radno vrijeme: 17-24. Gratis prijevoz.
Adresa: Bast 58, 21320 Bast

Leave A Comment