Skip to content Skip to footer

Corona free zona

Dragi gosti i svi vi koji ćete tek početi pristizati u Hrvatsku, obavještavamo vas da su mjesta Općine Baške Vode već neko vrijeme corona free zona! #covidfree
Nakon teškog razdoblja koje nas je sve zadesilo, vrijedni turistički djelatnici spremno vas očekuju, hoteli se polako otvaraju, a domaćini privatnog smještaja spremni su za prihvat gostiju. Svakako vas pozivamo da pratite informacije pojedinog mjesta Općine Baška Voda gdje planirate ljetovati i na vrijeme se informirate.
*** S obzirom na situaciju s COVID-19, vrlo važna obavijesti stigla je iz TZ – Baška Voda, a tiče se novog tipa registracije turista za ulazak u Hrvatsku. Prije vašeg dolaska potrebno je popuniti obrazac na web stranici:

https://entercroatia.mup.hr/

Popunjavanjem ovog obrasca kontrolira se ulazak turista u našu zemlju i obrazac se automatizmom šalje u MUP.
Ovaj način registracije dolaska prije svega se odnosi na turiste iz Češke Republike, Mađarske, Austrije,  Poljske, Slovenije, Njemačke i Slovačke. Za državljane Bosne i Hercegovine potrebno je popuniti obrazac i imati pismenu potvrdu o rezervaciji kojeg ćete morati zatražiti od domaćina smještaja gdje imate rezervaciju.
Uživajte u našoj zemlji i ljepotama obale no ostanite odgovorni!

 

Leave A Comment