Skip to content Skip to footer

Eko akcija čišćenja podmorja Baške Vode

Povodom obilježavanja Dana planete Zemlje, uz pomoć Općine Baška Voda i Luke Baška Voda, prošle je nedjelje organizirana akcija čišćenja podmorja baškovoških plaža. Akcija je uspješno održana i okončana te je podmorje plaže Nikolina i plaže Podluka uspješno očišćeno.

Moramo napomenuti da je ova akcija volonterska i cilj joj je, osim samog čišćenja podmorja, podići svijest mještana i posjetitelja. Zahvaljujući raznim volonterima i roniocima i mještanima koji su ustupili svoje brodice, osim spomenutih plaža od smeća je očišćeno i podmorje luke Baška Voda.
Iz Luke Baška Voda najavili su kako će i dalje nastaviti s ovom hvalevrijednom akcijom čišćenja podmorja na području ostalih mjesta Općine Baška Voda kao što su Promajna, Krvavica i Bratuš.

Fotogalerija:
Eko akcija čišćenja podmorja

Pozivamo i vas dragi gosti da svojim ispravnim ponašanjem pomognete u očuvanju čistih plaža i podmorja kako bi neometano i sigurno mogli uživati u blagodatima lijepe naše obale. Budimo odgovorni i bacajmo otpad u za to predviđena mjesta, a to more sigurno nije!

Leave A Comment