Skip to content Skip to footer

Glumci u Zagvozdu 2021

Svi putevi, vode u Zagvozd, barem tijekom trajanja Kazališnih susreta, no najvažnije je da je jedan od njih i autoput A1. Zagvozd se nalazi u neposrednoj blizini autoputa a samo zbog Vas ima i svoje čvorište, udaljeno svega 2 km od Trga glumaca.

 

Ukoliko ste na ljetovanju u Baškoj Vodi ili u nekom mjestu na rivijeri svakako dođite na glumačke susrete u ovom malom zabiokovskom mjestu, također jedinom na svijetu koje ima TRG GLUMACA. Ulaz na sve predstave je kao i do sada besplatan. Mislimo da je to dovoljan mamac za sve vas da dođete i posjetite ovaj kraj koji tokom ovog festivala živi neki drugi život –  život glumca.

Susreti su počeli sada već davne 1998. godine na inicijativu glumca Vedrana Mlikote koji je silno želio dovesti kolege glumce u svoj rodni Zagvozd kao i brojne predstave…i tako je krenulo, godina po godina, skupili se brojni sponzori kojima se može uvelike zahvaliti na održivosti ovog festivala koji ove godine broji svoje 24. izdanje koje će se održati i ovoga ljeta svake subote počevši od 03.07. – 14.08. 2021.

zagvozd glumci

 

Program: 

Za sve eventualne promjene oko programa molimo vas da pratite službenu FB stranicu ovog festivala ‘glumaca’ Glumci u Zagvozdu

 

Leave A Comment